Tisdag

Förra veckan gick i ett huj! Jag började äntligen må lite bättre, fick antibiotika för infektionen pga den där utdragna tanden.
I onsdags var C & A i Romme och åkte skidor med skolan, dom hade haft det toppen! Kul att dom fick komma iväg och åka lite i år.

I fredags var vi hos familjen D och åt middag och badade läääääänge i deras spa-bad och avhandlade viktiga och oviktiga saker ;) Himla mysigt och välbehövligt då vi inte setts på ett tag.
A vaknade och kände sig hängig i lördags vilket betydde att det inte blev någon tävling i söndags. Tråkigt men så är det ibland.
Lördagen spenderade vi till stor del ute, inte så varmt men himla härligt i solen.
Efter våra markarbeten så ser berget rätt trist ut, vi började rensa lite i somras men det var så mkt annat som krävde uppmärksamhet så det blev inte så mycket. Nu var det dags att ta tag i den bergskanten som är precis där trallen kommer gå. Lika bra att ta bort rötter, lös jord och lösa stenar innan vi lägger klart trallen där.

image-10Ser ju supertrist ut, dessutom rasade det ner mkt jord och lösa stenar vill man ju gärna ha bort så ingen gör sig illa…
Ser kanske inte så mkt ut att ta bort men det var det!

image-9 image-13Rensat!
image-12Som synes så är det ganska mycket sten och jord kvar nedanför för oss att ta bort.  Men det kommer bli superbra när det är klart!

Processed with VSCOcam with c1 presetTur att huset som kom nedanför oss inte blockerat våra fina soluppgångar!

Leave a Reply